Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

15. December '20 17:41 by Jørli Petersen

Fornyet legende

Hilux er forlængst ophøjet til at være en legende, men nu sætter Toyota sig på det hele. Alle de store konkurrenter har trukket sig fra markedet.

Toyota vil sikkert lægge skylden på covid-19, men uanset hvad, er den nye og kraftigere udgave af Toyota Hilux forsinket. Den nye Hilux skulle have været ude hos forhandlerne i 2020, men nyheden er noget forsinket kommet til Danmark. Vi har set de første to eksemplarer af ny Hilux godt gemt af vejen. En standard type Hilux plus den nye kraftigere udgave, som lidt uventet får det øvre marked helt for sig selv.

Mercedes har sagt farvel til X-klasse og VW har sagt farvel til den store pick-up, Ford har Ranger, men den store Ranger er mere til skæg og ballade, end den er til seriøst arbejde, trailervægten taler et meget tydeligt sprog, så selv om Toyota Hilux med den store 2,8 liters motor med 204 HK har været længe undervejs, er det pludselig Hilux og Hilux alene, der indtager toppen af det danske pick-up marked.

Antallet af karrosserivarianter er uændret, der kommer mere udstyr af den elektroniske type i ny Hilux, og så kommer den nye Hilux 2,8 udelukkende med 6-trins automatgear.

Den nuværende 2,4 motor fortsætter som ny grundmotor i det nye udvidede Hilux modelprogram.

Hilux har haft det lidt vanskeligt i konkurrencen, men den nuværende 150 hestes Hilux fortsætter som ny grundmodel, selv om fronten får en lille opdatering.

Pin It on Pinterest