Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

22. November '18 20:18 by Jørli Petersen

Generation otte

 

Nyt og ganske nydeligt design fra Toyota. Et længe savnet designskift.

Det er en af de helt store sællerter, der vender tilbage i sommeren 2019. Beslutningen er taget, og Toyota Camry vender tilbage til dansk asfalt efter 14 års fravær.

Camry skal lukke hullet i toppen af Toyotas modelprogram efter vi først er frataget Lexus i Danmark, og senest er Avensis også forsvundet fra modelprogrammet, så der er fri Toyota-bane for den 488 cm. lange Camry, som er en af den mest solgte biler på det amerikanske marked.

Toyota i Danmark taler allerede om beskatning af Camry, og det betyder, at man vil satse hårdt på den øvre del af markedet for firmabiler, ligesom det danske taxi marked kunne være aktuelt for en bil som Camry, dels fordi der ser ud til at være masser af plads, bilen ser ud til at have et godt bagagerum, og så lander bilen i den mere miljøvenlige del af regnestykket, for Toyota Camry kommer ikke som diesel. Indtil videre er basismotor i Camry en 2,5 liters hybrid med op til 218 HK. Automatgear er en selvfølgelig i en bil som Camry, og de nuværende forbrugstal efter omregnet WLTP målinger er 23,8 km/l.

Ingen diesel med en 2,5 liters hybridmotor, der yder op til 218 HK. Tidligere har der været en Camry som stationcar, men der ser ikke ud til at blive tilfældet med den nye generation Camry.

Toyota vil satse på det danske marked for firmabiler. Første udmelding om danske priser er ikke med kroner og øre, men med betegnelsen beskatningsgrundlag.

Masser af plads på bagsædet. Både til familien, men også som dansk taxi.

Pin It on Pinterest