Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

28. February 17:15 by Jørli Petersen

Geneve aflyser

Mange nye biler var allerede forsynet med et klædeligt tæppe, som skulle fjernes under masser af festivitas. Nu forbliver nyhederne under tæppet indtil videre.

For få dage siden udsendte biludstillingen i Geneve en opmuntrende meddelelse. Vi fortsætter, den store biludstilling bliver gennemført som planlagt, men midt på dagen fredag den 28. februar kom der nye toner i klaveret.

Geneve 2020 er aflyst.

Beslutningen er ikke taget af arrangørerne til biludstillingen, men af de lokale myndigheder, som af hensyn til Corona virus har forbudt alle arrangementer, hvor der deltager flere end 1000 personer. Hvis man har mindre arrangementer skal hvert enkelt arrangement risikovurderes, men biludstillingen i Geneve tæller langt flere end 1000 deltagere hver eneste dag, så udstillingen ved lufthavnen i Geneve er ramt af kaos.

Nu kæmper mange mennesker for at redde udgifter til flybilletter, ligesom hotellerne i Geneve gør sit yderste, for ikke at hænge på regningen for de tomme værelser.

Geneve er i forvejen kendt som værende et meget kostbart bekendtskab, men når der er biludstilling, er priserne på en hotelværelse skruet op til det uhyrligt, og man kan ikke nøjes med at købe en enkelt nat. Hvis man er meget heldig, kan man slippe med at købe tre overnatninger, men byen Geneve bliver ramt på pengepungen, når den mest internationale af alle internationale biludstillinger bliver aflyst få dage før udstillingen skulle have slået dørene op.

De mange udstillere kan nu pakke den kostbare udstillingsstande sammen, og køre på lager til senere brug. De mange nyheder, der skulle have været afsløret med jubelskrig og hornmusik, nu må nøjes med en knap så glamourøs debut.

Toyota havde også flere nyheder, der skulle afsløres i Geneve. Nu er det usikkert hvornår vi får præsenteret den nye Toyota Yaris i SUV-stil.

Pin It on Pinterest