Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

25. August '16 10:00 by Jørli Petersen

Giulia-tid

Man føler sig hensat til de hellige haller for bildesign, når man ser den nye Alfa Romeo Giulia, som kan erhverves for 475.000 kr, men hold også øje med kommende leasingtilbud.

Man føler sig hensat til de hellige haller for bildesign, når man ser den nye Alfa Romeo Giulia, som kan erhverves for 475.000 kr, men hold også øje med kommende leasingtilbud.

Ventetiden er forbi. Den længe ventede Alfa Romeo Giulia får langt om længe dansk debut, og selv om alle modellerne ikke er klar til salg fra den første week-end i september, er der alligevel lækkerier på hylderne.

Alfa Giulia kommer fra start med en ny 2,2 liters alu-diesel med enten 150 eller 180 HK. Vælger man det første, hænger der en 6-trins manuel gearkasse lige under højre hånd, når man hiver i rørepinden, vælger man 180 HK får man en helt ny 8-trins automatkasse med i købet, men gearkassens placering er den samme, og det er vores måde at åbne forsigtigt for begejstringen, for den nye Alfa Giulia er den første Alfa familiebil i nyere tid, der trækker på baghjulene. Faktisk skal vi helt tilbage til begyndelsen af 90’erne, hvor Alfa 75 var lækkerier med træk på baghjulene, og hvis vi skal være helt ærlige, så er en Alfa først helt rigtig, når den skubber, frem for at trække sin fører.

Det begrænsede modelprogram bliver i løbet af få måneder udvidet med en benzinversion, en Giulia med 2-liters motor med 200 HK. Og så er der jo også topmodellen, super Quadrifoglio med 2,9 liters bi-turbo, 510 HK og 307 km/t som det absolut hurtigste, hvilket gør denne Alfa til den hurtigste Alfa i serieproduktion – nogensinde.

Priserne starter ved 475.000 kr og topper med den hårdt pumpede model Q til 1,4 million kroner i runde tal.

Alfa Giulia er den første familie-Alfa med baghjulstræk siden Alfa 75, som var lækker-dyt i begyndelsen af 90'erne.

Alfa Giulia er den første familie-Alfa med baghjulstræk siden Alfa 75, som var lækker-dyt i begyndelsen af 90’erne.

Pin It on Pinterest