Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

13. December '16 10:26 by Jørli Petersen

Giulia udvider programmet

Alfa Giulia er klar med de oplagte firmaversioner. Giulia med både benzin- diesel og automatgear. Cw-værdien på Giulia er så lav som 0,23.

Alfa Giulia er klar med de oplagte firmaversioner. Giulia med både benzin- diesel og automatgear. Cw-værdien på Giulia er så lav som 0,23.

Alfa udvider mulighederne for at finde den helt rigtige udgave af smukke Giulia, og de to nye varianter lugter langt væk af oplagte leasingmuligheder, og hvis vi skal være helt ærlige, er det først nu, Alfa er helt klar med den model, man kan kalde den ægte Alfa Giulia. Bilen med lækker benzinmotor, som er det italienske mærkes spidskompetence.

Alfa nye 2-liters motor er en letvægtsmotor af ren aluminium. Ventilerne styres af Fiats eget Multiair system, og tilsat en velvalgt lavtryksturbo, opnår Alfa de specifikationer, som man forventer af en Alfa i lækker-klassen, samtidig med bilen indtil videre kun fås med 8-trins automatgear.

Det er især gearkassen, der nærmest skriger firmabil, – skråstreg – leasing, som vil være den helt store mulighed for Alfa Giulia i Danmark, mens den oprindelige og helt ægte Alfa entusiast nok vil foretrække Giulia benzin med manuelt gear.

Den nye benzinversion lægger 200 HK og 330 Nm allerede ved 1750 Nm. De rå data er 6,6 sekund til 100 og 235 km/t på toppen, mens benzinforbruget trods alt begrænses til 16,7 km/l, godt hjulpet på vej af meget lav vindmodstand.

Alfa Giulia med 2,2 diesel bliver også udvidet med en attraktiv firmaversion. En 2,2 diesel med 8-trins automatkasse, motoren lægger 180 HK og 450 Nm, den klarer de første 100 km/t på 7 sekunder rent, og toppen nås ved 230 km/t. Vindmodstanden er den samme lave med dieselmotor, vægten er en streg højere, men forbruget er som altid lavere med en dieselkværn. Alfa Giulia i firmaudgave kører 26,2 km/l, og det har stor betydning for beskatning og ejerafgift til staten.

Hvis man vælger de to nye udgaver af Alfa som firmabil, er udgangspunktet en beskatningsværdi på 420.000 kr med diesel og automatgear og 426.000 kr med benzinmotor og automatgear.

Endelig. Alfa Giulia blev nummer to ved afstemning af Årets Bil i Danmark 2017. Vi mener fortsat, Alfa burde have været årets klare vinder.

Pin It on Pinterest