Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

16. January 19:58 by Jørli Petersen

Glatkørsel

Lambo i sneen

Normalt forbinder man ikke Lamborghini med kulde og sne, så det var noget af et sceneskift for Lamborghini Sterrato, som havde taget turen fra den internationale premiere i Florida, til kulde og sne i Skandinavien.

Hele Lamborghinis modelprogram fristede kulde og sne i Sverige, og foruden den nye Sterrato, der er Lamborghinis første 4×4 med evnet til kørsel på grusveje, er det to gange Hurrican i form af en STO og en Tecnica, foruden Urus Performante og S-modellen.

Lambo i sneen var samtidig en slags kampagne for vinterdæk fra Pirelli, som ikke just er kendt for deres dæk til vinterkørsel, og så var den markante og sjældne forsamling af Lamborghini en markering af mærkets bedste år til dato.

Bevares, det var ikke dyb sne og ispanser på vejene som de mere sommervante biler med PIrelli dæk skulle forcere.

I 2022 blev der produceret 9233 Lamborghini, og samtidig er antallet af forhandlere i hele verden øget med syv til 180, hvor en meget stor andel af forhandlerne har adresse i oliestaterne omkring Golfen.

Hjemturen fra den svenske sne fandt sted over Øresundsbroen. Bilerne blev læsset på transportere, og chaufførerne skiftede biltransport ud med flytransport tilbage til et klima, der er mere venligt for biler af mærket Lamborghini.

Sne langs svenskekysten og et komplet udvalg af nutidens Lamborghini.

Pin It on Pinterest