Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

5. February '19 21:10 by Jørli Petersen

Gnistrende start

Hyundai Kona som ren el-bil er kommet godt fra start. I årets første måned blev der sat nummerplader på 129 elektriske Kona. Hyundai oplyser, at man til dato har solgt knap 600 el-Kona siden salgsstart i november 2018.

Hyundai Kona el er kommet til Danmark, og Hyundais el-bil nummer to er kommet flyvende fra start med 129 indregistrede biler i januar i år. Hyundai oplyser, at man til dato har solgt 600 Kona med batterier til mange kilometer-

Hyundai solgte 213 Kona i årets første måned, og Hyundai Kona er mere end en el-bil. Kona er også traditionelle biler med forbrændingsmotor, og januar er den første måned, hvor Hyundai har fået en andel af de knap 600 el-biler, der er solgt indtil nu, og blandt de 213, er der foruden biler solgt til private kunder, biler til forhandlere som bruger biler til prøvekørsel, hvor der kun blev indregistret 84 Hyundai Kona af samtlige typer.

Hyundai skal de kommende måneder have leveret resten af de el-biler, der allerede er solgt, men set i forhold til tidligere år, er el-bilerne kommet fornuftigt fra start i 2019.

Hyundai har langt flot fra land, foruden Kona, har Hyundai også Ioniq som ren el-bil, mens en anden elektrisk nyhed kan snuppe sin del af salget.

Kia Niro har allerede succes som plug-in hybrid, der blev i alt solgt 326 Niro på tværs i hele modelprogrammet, og nyeste Niro er en el-Niro.

Salget af el-biler i januar 2019 er foruden de 213 Hyundai Kona, 40 Nissan Leaf, 34 Hyundai Ioniq, 21 Renault Zoe, 20 Jaguar I-Pace, 14 BMW i3, 7 Nissan e-NV200, og jo, der blev skam også solgt Tesla. I december blev der sat nummerplader på 13 nye Tesla, mens det kun blev til 5 i januar 2019.

Pin It on Pinterest