Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

30. June '17 11:31 by Jørli Petersen

Goodwood – helt elektrisk

Nissan BladeGlider viser hvad el-biler anno 2017 kan på årets Goodwood.

Goodwood er historiske biler og historisk race. Det er her alle de sjældne og meget kostbare biler bliver luftet en gang om året, og det er her, ejerne helt glemmer hvor kostbare og sjældne bilerne er. Der bliver bare kørt race – det gælder om at komme først over stregen.

Goodwood er også stedet hvor mange spændende biler bliver vist for publikum, og i år er en af de mere specielle biler Nissan BladeGlider.

Bilen er på mange måder speciel, den er selvfølgelig 100 procent elektrisk, men Nissan har også givet bilen et design, så man ikke kan undgå at stoppe for at se nærmere på bilen, og bilen kommer til at køre på Goodwood.

Vi kan ikke helt garantere, at Nissan BladeGlider er den første elektrisk bil, der kører hurtigt på Goodwood. I bilernes barndom blev der eksperimenteret meget med elektriske biler, og mon ikke en enkelt eller flere har sat deres historiske hjul på den lige så historiske asfalt.

Nissan BladeGlider er det nyeste nye i afdelingen for el-biler, men BladeGlider er også design, så man ikke kan gå forbi bilen, uden at se nærmere på det anderledes køretøj med forskudte sæder og døre, der åbner lodret med hængslerne tæt på bilens baghjul.

Pin It on Pinterest