Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

17. May '17 09:54 by Jørli Petersen

Gratis strøm til Leaf

Nyeste model Leaf har tilnavnet Black Edition, og nu fås den med gratis strøm til al kørsel i tre år.

Nissan fejrer forlængelsen af den nuværende 20 procents afgift på elbiler med et tilbud, som igen skal rette opmærksomheden mod det lydsvage, elektriske køretøj.

Hvis man køber en Nissan Leaf eller en e-NV 200, får man både topgaranti, særskilt garanti på batteripakken og ikke mindst gratis ladestrøm de første tre år i bilens levetid.

Nissans nye tilbudspakke gives i samarbejde med energiselskabet E.ON, og gælder alle udgifter til den hjemlige ladestander og alt i kabler, hvis der skulle være tale om kabler, som ikke er standardudstyr til bilen.

E.ON opsætter ladestander, og alt el til opladning på den private stander og E.ON’s ladestandere i det offentlige rum, er gratis for nye Leaf eller e-NV 200 kunder i tre år.

Nissan e-NV 200 får også gratis strøm de første tre år.

Det reducerer udgifter til bilens drift til udgift til lidt bremser, nye viskerblade og måske en forlygtepære i ny og næ, og vil med sikkerhed reducere driftsudgifterne til et hidtil uhørt lavt niveau for både person- og varebiler.

Nissans hensigt er selvfølgelig er forny interessen for el-biler hos den private køber og hos den mindre virsomhed, som har et begrænset og kendt kørselsbehov.

Nissan understreger over for Bursd.com, at interessen hos især virksomheder der leverer til offentlige myndigheder er stigende. Med myndigheders stigende krav til leverandørers klimaprofil bliver den el-drevne leverandørbil mere og mere aktuel.

Nissan Leaf leveres ikke længere med 24 kW batteripakke i Danmark, det er kun 30 kW pakken der findes i dagens Leaf, mens varebilen e-NV 200 af uforståelige årsager fortsat kun leveres med 24 kW batteri.

Prisen for en Nissan Leaf med alt i tilbehør og ”brændstof” de første tre år er 274.790 kr, mens prisen for e-NV 200 er 201.885 kr før moms.

Bare lad løs. Der er gratis “brændstof” de første tre år. Nu afventer vi lignende tilbud fra Renault, VW og andre med el-biler på modelprogrammet.

Pin It on Pinterest