Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. May '16 20:53 by Jørli Petersen

Gul og gal Clio

Først fik Kevin en ny Clio, to dage efter blev han kørt af banen af formel-1 feltets gale russer.

Først fik Kevin en ny Clio, to dage efter blev han kørt af banen af formel-1 feltets gale russer. Den korte bekrivelse af en week-end i Monaco.

Det blev ikke helt den super-Clio vi havde drømt om, men helt ringe er det trods alt ikke, det Renault viste i Monaco, før Kevin blev kørt af banen af formel 1 feltets vilde russer.

Når Renault Sport Cars og Renault Sport Racing går sammen om at lave en super-Clio, kan man godt tillade sig at drømme vilde drømme, og den vildeste drøm havde givet den nye super-Clio centermotor, men så heldigt faldt vor drøm ikke ud.

I stedet har man erstattet en helt traditionel type tværstillet front 1,6 motor i Clio RS med en 2-liters fra Megane RS Trophy, en maskine der lægger 275 HK, og i øvrigt har rekorden for hurtigste omgang på Nürburgring, man gør Clio RS lidt lavere og lidt bredere, og så griber man lige malerspanden med den farve, man alligevel bruger til formel-1 racerne, og sætter 19-tomme hjul på bilen, når lakken er tør.

Renault kalder det Kevins nye bil, det officielle navn er Clio R.S., med mere viden om bilens teknik og lavere vægt end Megane RS Trophy, tør vi godt sige, at præstationerne fra den hurtige Megane bliver gjort til skamme af den gule Clio.

Det vil sige, at tophastigheden ligger over 255 HK, at 0-100 klares på mindre end 5,8 sekund, og så tyder det på, at bilen ikke bliver sat i produktion. Vi slutter med et stort ØV.

Vi have drømt om en Clio med centermotor, men må nøjes med en rigtig hidsig maskine i næsen.

Vi have drømt om en Clio med centermotor, men må nøjes med en rigtig hidsig maskine i næsen.

 

Pin It on Pinterest