Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

22. February '16 21:39 by Jørli Petersen

Hilux slår igen

Toyota har fået mange nye konkurrenter, men legenden Hilux slår igen med generation otte.

Toyota har fået mange nye konkurrenter, men legenden Hilux slår igen med generation otte.

Årets biludstilling i Geneve har udviklet sig til et mindre eldorado for kommende biler på gule plader, og Toyota må være topscorer med to nyheder, som først og fremmest er interessante for de der køber biler med kulørte plader i Danmark.

Det har været kendt i flere måneder, at Toyota viser en ny Proace på biludstillingen i Geneve. Her på sitet har vi undret os over, at Toyota med de to franske partnere har valgt netop Geneve til præsentation af en ny varebil, og nu fordobler Toyota tendensen ved at slippe den nye Hilux ud på det euroæiske marked via biludstillingen i Geneve.

Mens vi undrede os over kombinationen af Proace og Geneve, er forklaringen mere nærliggende med Hilux. Toyota vil kort sagt ikke lade sig overhale både højre og venstre om af stadigt flere konkurrenter. Fiat, Renault, Mercedes og selvfølgelig Nissan og Mitsubishi har helt nye pick-up biler på programmet. Enten er bilerne allerede ude hos forhandlerne, som det er tilfældet med Mitsubsihi L200, eller også er de godt på vej, men Toyota er den bil alle bruger til sammenligning, og Toyota har ikke til hensigt at opgive pladsen som klassens duks.

Den bil Toyota viser i Geneve, er den europæiske udgave af den nye Hilux. Det er generation otte i rækken af legendariske Toyota Hilux, bilen har fået endu kraftigere chassisramme …????…. spørgsmålet er selvfølgelig, er det nu også nødvendigt, bilen er jo stort set uforgængelig bortset fra det med rust, men nyheden har også nyt design, ny kabine og en forbedret og mere økonomisk udgave af den kendte 2,4 liters dieselmaskine.

Der er ikke nyt om tidpunkt for dansk debut, ligesom priserne er usikre, men vi kan godt afsløre, at vi glæder os til at se nærmere på ny Hilux.

Pin It on Pinterest