Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. July 17:14 by Jørli Petersen

”i” på den anden side

Først Kina så alle andre. BMW’s kommende iX3 kommer til Danmark kort inde i 2021. I Kina kan man besøge alle spændende markeder inden for en teoretisk rækkevidde på 460 km, før man skal finde et ladestik.

BMW X3 bliver den første SUV fra München, der kommer i fuldt program. Med benzinmotor, med diesel, som plug-in hybrid og som fuldt elektrisk.

Sidstnævnte sættes i produktion senere på sommeren, men det går lidt tid, inden bilen kommer til Danmark. Første marked for BMW iX3 er Kina, hvor man ifølge BMW’s oplysninger kan besøge spændende markeder inden for en afstand af 460 teoretiske kilometer, før der igen skal lades.

BMW iX3 bliver udstyret med en el-motor på 286 HK og 400 Nm, som sædvanlig er den fulde trækkraft til rådighed fra stående start, og selv om bilen vejer 2185 kg i køreklar stand og med fuldt opladte batterier, er de første 100 km/t nået på 6,8 sekund, mens tophastigheden på 180 km/t kan bruges til at tømme det 80 kWh store batteri på noget der ligner rekordtid.

Ny BMW X3 kommer i fuldt program. Den fuldt elektriske kommer som model fire og sidst.

I fremtiden skal man være ekstra forsigtig med BMW’s modelbetegnelser. Hvis det lille ”i” står først, er bilen en el-bil, står det lille ”i” til sidst, er det en meget traditionel Bimmer med benzinmotor.

Den fuldt elektriske BMW X3 er klar til salg først i 2021. Der er ikke sat endelig dato på dansk lancering, men Danmark er et af de lande, der får biler først, mens BMW trækker alt det om bilens pris til sidste øjeblik. Måske som en lille julegave til interesserede.

Den fuldt elektriske X3 kendes lettest på den lukkede front og den type fælge, som BMW benytter til el-biler.

Pin It on Pinterest