Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

10. September '20 18:19 by Jørli Petersen

I30 1,0

Der er skruet op for udstyr og ned for kubik, når Hyundai sender nyeste udgave af i30 på markedet. Her som populær stationcar med topudstyr med betegnelsen N-Line.

Når den næste udgave af Hyundai i30 dukker op på det danske marked i det tidlige efterår, er det med en noget ualmindelig motorbesætning. Det hele starter med 1-liters 3-cylindret benzinmotor, som med turbolader lægger 120 HK, og dermed slutter det også.

Således den meget korte men også fyldestgørende rundgang om Hyundais udvalg af benzinmotor til en så stor bil som Hyundai i30.

Heldigvis er der også et par dieseludgaver på programmet. Den goe’ gamle 1,6’er er stadig på banen, den lægger fortsat 115 eller 135 alt efter interesse og pengepung.

For at smide lidt røgslør ud over det noget magre udvalg af benzinmotorer, bliver der smidt noget ekstra krydderi på det ydre, Hyundai har en ganske lægger N-Line model, som bevares koster lidt ekstra, men den er ganske nydelig, og for første gang kan man få en i30 hvor der også kan vælges N-Line til i30 som stationcar.

Ny udgave af i30 kommer også som mild-hybrid, og det er positivt, at Hyundai benytter mild-hybrid til både benzin og diesel.

Priserne for opfrisket i30 med mere og forbedret sikkerhedsudstyr, starter ved 200.000 kr. for en 5-dørs model, mens man skal af med ekstra 15.000 kr hvis man vil have den populære i30 stationcar.

N-Line modellerne koster fra 245.000 kr for en i30 1,0 N-Line.

Hyundai har også et par traditionelle dieseludgaver til at holde sammen på modelprogrammet, og dieseludgaverne kommer også med milld-hybrid, nøjagtigt som de 1-liters benzinudgaver, hvor motoren er hentet hos i10.

Pin It on Pinterest