Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. December '16 21:50 by Jørli Petersen

Insignia som familie-coupe

Den nye Opel Insignia har været på slankekur. Vægttabet er 175 kg, platformen er helt ny og designet er meget vindglat med en Cw-værdi på 0,26. Det lugter fælt at lave forbrugstal.

Den nye Opel Insignia har været på slankekur. Vægttabet er 175 kg, platformen er helt ny, og designet er meget vindglat med en Cw-værdi på 0,26. Det lugter fælt at lave forbrugstal.

Den næste Opel Insignia i lynportræt: 10 cm. længere akselafstand, en helt ny platform, endnu mere coupe, et vægttab på 175 kg og selv om det udvendige design er rigtigt meget coupe, er der mere plads til mand og mus i kabinen. Mere luft over hovedet, mere plads til lange ben på bagsædet, bagagerummet rummer fra 490 liter, og de lækre LED-lygter er hentet direkte fra den nye Astra, så den lysmæssige side af ny Insignia er helt på plads.

Opel oplyser også, at der bliver mulighed for biler med 4-hjulstræk, hvis man er til automatgear, kan man vælge en helt nyudviklet 8-trins gearkasse, alle de nye sikkerhedssystemer ser ud til at på plads i den nye store Opel, hvor forgængeren er fremstillet i 900.000 eksemplarer, og dermed er Insignia en helt ægte Opel succes.

Selv om den længerer Insignia også er blevet lavere, er der mere plads i kabinen.

Selv om den længere Insignia også er blevet lavere, er der mere plads i kabinen.

Måske er det derfor, Opel har vovet pelsen ved udvikle en ny model, i en biltype, som ser ud til at være mere og mere presset. Ford Mondeo og Skoda Superb er to af de biler, som dominerer denne klasse, som vi populært har kaldt firmaklassen i Danmark, men det er også en type bil, som må afgive købere til de nye cross-over og lette SUV-biler.

Opel har ikke givet endelige oplysninger om det kommende motorprogram, men vi tror ikke det indeholder egentlige overraskelser. Til gengæld ved vi, at den nye Opel Insignia får debut på biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts næste år, og bilen er klar til salg i Danmark kort før sommerferien.

Den store oprydning i kabinen blev indført i den nye Astra, og nu er turen kommet til Insignia.

Den store oprydning i kabinen blev indført i den nye Astra, og nu er turen kommet til Insignia.

Pin It on Pinterest