Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

20. January '16 11:51 by Jørli Petersen

Isuzu breder sig

Isuzu N-Serie kunne være næste model Isuzu i Danmark. N-Serien sælges i flere europæiske lande, og motorprogrammet er fuldt Euro 6 godkendt.

Isuzu N-Serie kunne være næste model Isuzu i Danmark. N-Serien sælges i flere europæiske lande, og motorprogrammet er fuldt Euro 6 godkendt.

Isuzu vendte tilbage til Danmark i 2015, og det første år skulle bruges til at udbygge forhandlernettet, så man gik fra at være et vestjysk fænomen til noget landsdækkende.

Ved indgangen til 2016 melder den nye danske importør nogenlunde udsolgt. Vi er tæt på at være på plads, siger Mogens Lyngsøe til Bursd.com. Der er stadig et par huller, og dermed mulighed for endnu et par forhandlere, men generelt er vi meget tilfredse med opstarten, udtaler Mogens Lyngsøe, som både nu er chef for både Kia Motors og Isuzu.

Det nye forhandlernet består af 14 forhandlere, og to områder i Danmark er særdeles godt dækket ind. Jylland er flot repræsenteret ligesom Lolland-Falster, som har hele to forhandlere. Det kniber mere med Sjælland og hovedstadsområdet. Ballerup dækker hele København og Nordsjælland, mens den nye forhandler i Dianalund er eneste forhandler på Sjælland, så når Isuzu taler om huller i landkortet, er det Sjælland og Nordsjælland, der er de svage punkter.

Een model

Isuzu arbejder fortsat kun med en enkelt model. Isuzu’s D-Max trækker hele læsset for Isuzu, og Mogens Lyngsøe er mere forsigtig når vi spørger til udvidelse af modelprogramm, og det må betyde, at der ikke er truffet nogen afgørelse om den næste model Isuzu i Danmark.

Et godt bud kunne være N-Serien fra Isuzu. En robust let serie af lastbiler med 3-liters motorer fra 120 til 190 HK, og N-Serien betår af to 3,5 tons biler, hvor den ene er fabriksfremstillet med ekstra smalt førerhus, plus to mere traditionelle 5,5 og 7,5 tons biler. Bilerne er godkendt med Euro 6 motorer, og sælges i flere Europæiske lande.

Pin It on Pinterest