Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

16. March '16 14:04 by Jørli Petersen

Kevins gule dyt

Renaults racere er selvfølgelig gule, og her er den nye Renault, som er førsteudgaven af modelår 2016.

Renaults racere er selvfølgelig gule, og her er den nye Renault, som er førsteudgaven af modelår 2016.

Når Kevin Magnussen tager hul på årets formel-1 sæson, sker det selvfølgelig i en Renault, men det er ikke sort Renault, som er noget ganske andet. Kevins nye racer er gul, tilsat et stænk sort hist og pist, nøjagtigt som Renaults første formel-1, model RS01, fra 1977, som også var gul og sort.

Renault markerede sit indtog i Australien på en spetakulær måde. Renault havde sat en model af formel-1 bilen op på en 7,5 meter langt surfbord, som red på bølgerne ud for Melbourne.

Hos Renault spekulerer man på, om det ikke er første gang en formel-1 racer har surfet, og det uventede shownummer var et fotoshoot, for at hente opmærksomhed hos andre end inkarnerede formel-1 nørder, – og selvfølgelig danskere.

Vi har søgt på officielle Renault sider, for at finde billeder fra begivenheden, men de er ikke klar på det tidspunkt, hvor disse linier blev skrevet, men du kan selv følge med ved at søge på https://bursd.com/brands/renault/ – i søgelinien klikker du på officiel youtube, men alle søgefelter under Renault mærket kan bruges. Samme sted er der i øvrigt mange oplysninger, fotos og videos om Renaults forestående formel-1 sæson.

Og så håber vi bare, at Kevin får tid til at køre et par runder om to sløve McLaren racere.

Det er næsten unødvendigt, men for god ordens skyld, er det Kevins til højre.

Det er næsten unødvendigt, men for god ordens skyld, er det Kevin til højre.

Pin It on Pinterest