Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

26. September '17 07:28 by Jørli Petersen

Køb din Bimmer fra sofaen

Nu behøver du ikke længere at bevæge dig med til BMW-forhandleren, for at købe ny bil. BMW går live med råd, dåd og ikke mindst salg af nye biler.

Aftenshow med stakkevis af ligegyldigheder, musikere der vil sælge flere skiver og alt for sen tilberedning af aftensmaden, har præget TV-skærmene i alt for mange år, men nu er der endelig fjerner for farmand og alle andre, der drømmer om en BMW, men ikke gider løbe hele vejen hen til en af de meget få forhandlere.

Som noget nyt lancerer BMW Danmark en ny måde at købe bil. Kort og godt: Køb din Bimmer hjemme fra sofaen, du behøver kun bevæge pegefingeren rundt på de hjemlige betjeningsknapper, og startskuddet til det nye køb-fra-sofaen finder sted tirsdag den 26. september med start kl. 20.00.

Du klikker bare ind på BMW.dk, her vil nyheden være at finde med store bogstaver på forsiden, du tænder for det nye chatmodul, og du bliver omgående sat i direkte kontakt med de to studieværter, der sidder hos Jan Nygaard (BMW forhandler) i Lyngby.

Første tema på den allerførste aften er BMW 5-Serie Touring og BMW 4-Serie Grand Coupe. Bilerne bliver gennemgået, og man kan stille spørgsmål om alt. Farver, udstyr, priser, rabat, levering, og ikke mindst leasing, som er en ægte danske BMW specialitet, så klø på med fjernbetjeningen, fremtiden starter i aften, – en fremtid hvor man køber sin nye dyt hjemme fra sofaen.

BMW 5-Serie Touring eller stationcar, og BMW 4-Serie bliver gennemgået i detaljer af de to studieværter der er på plads hos aftenens forhandler.

Pin It on Pinterest