Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

3. March '16 09:44 by Jørli Petersen

Kuga får make-over

Ford giver velkørende Kuga et face-lift og udvider motorprogrammet med et par micromotorer.

Ford giver velkørende Kuga et face-lift og udvider motorprogrammet med et par micromotorer.

Fords lækre og umanerligt velkørende Kuga får en såkaldt make-over eller på godt dansk, – et face-lift. Lidt nye sving på karrosseriet, lidt nye lygter og lidt glimmer, men Kuga er også bilen, der får Fords nye SYNC 3 system, der er et stemmestyret infotainmentsystem.

Hvordan det fungerer i praksis – og på dansk, må vi finde ud af på den hårde måde, når ny Kuga kommer til Danmark, men til dato er vi ikke vildt begejstret over de såkaldte systemer til stemmestyring, som generelt har for mange fejl. Nok mest fordi den bagvedliggende software er bygget op omkring engelsk, og udsat for lidt lollandsk accent, tilter de fleste systemer, men lad os nu se. Måske er det Ford, der har knækket koden.

Den store bekymring omkring ny Kuga hedder motorer. Nye maskiner er Fords to gange 1,5, begge med 120 HK men med henholdsvis diesel og benzin i tanken. Netop Ford Kuga er en ualmindelig fremragende bil til alle former for træk. Rigtig god foran en campingvogn, og formidabel foran den 2-akslede hestetrailer, hvor krikken ikke har til hensigt at stå roligt under transport.

Hvordan de to motorer passer ind i det regnestykke, er lidt bekymrende. Måske er det to city-udgaver af Kuga,

Ford har leveret. Sådan noget med Kuga til transport af børn inden for bygrænserne, eller måske slet og ret en gang livsstil.

Pin It on Pinterest