Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

2. June 12:25 by Jørli Petersen

Lang Buzz

Denne udgave af ID.Buzz må være den rigtige model Buzz. Den kommende “lange” model, som især bliver aktuel som varebil.

VW’s ID Buzz har længet været en succes, og til næste år vil mængden af mulige købere bliver udvidet betydeligt, når det der må være den helt rigtige Buzz, sendes på markedet.

Den rigtige ID.Buzz er en lang udgave, enten med plads til syv personer som personbil, men især som mere duelig varebil, for bilens længde øges med 25 cm, og samtlige centimeter ligger mellem akslerne. Det vil sige, at udhæng både for og bag er det samme på begge modeller, mens skydedørene i den lange version er blevet større, hvilket igen siger bedre eller lettere indstigning og lettere adgang til varer eller værktøj.

Varerummet eller passagerkabinen er øget med 25 cm.

Den længere akselafstand gør det også muligt at lægge flere batterier under bunden af bilen, den nye type batteripakke ryger op på enten 85 eller 86 kWh netto, tallet afhænger af hvor man søger oplysninger, og sammen med det større batteri følger også en kraftigere motor, som nu stryger op på 286 HK, mens tophastigheden ikke nyder specielt godt af den kraftigere motor, for det hele er elektronisk begrænset til 160 km/t som det bedste på de tyske motorveje, hvor der fortsat er rigtig god plads ved de efterhånden ganske mange ladestandere, der står og lyser grønt i nattemørket.

Længden på ID.Buzz stiger til 496 cm, og bilen præsenteres (i Europa) meget passende på VW’s hjemmebane, nærmere betegnet på VW Bus Festival i Hannover, der starter den 23. juni.

Den nye række tre i Buzz som personbil.

Her kan gruppen af ægte fans bestille den lange Buzz, som først bliver leveret i 2024.

Nogenlunde samtidig kommer en helt ny topversion af VW. Buzz, en model med 4×4 og en motor på hele 339 HK, som får top-Buzz til at nå de første 100 på 6,4 sekund.

Den øgede længde findes mellem bilens aksler. Det betyder, at der også kan blive plads til en større batteripakke.

Sammen med øget længe og større batteri, skulle der også blive tale om forbedret indretning, nyt og bedre infotainment system og en generelt mere intuitiv betjening. Det sidste glæder vi os til at studere nærmere.

Mere rummelig Buzz, større batteri og kraftigere motor. På toppen af det hele kommer en 4×4 topmodel med 339 HK. Lang Buzz er først på markedet i 2024.

Pin It on Pinterest