Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

5. February '17 21:50 by Jørli Petersen

Let 5’er

BMW 5-Serie får debut som sedan på biludstillingen i Geneve. Den mere rummelige stationcar er klar til salg få måneder senere.

BMW 5-Serie får debut som sedan på biludstillingen i Geneve. Den mere rummelige stationcar er klar til salg få måneder senere.

BMW trækker tæppet væk fra den nye 5-Serie på biludstillingen i Geneve, der finder sted i begyndelsen af marts måned. Den bil der vises på udstillingen i Geneve, er den traditionelle sedan, men allerede til sommer, er BMW klar med ny 5-Serie som stationcar, og den tyske fabrik taler om en helt ny undervogn og masser af nye sikkerhedssystemer – eller nok mere korrekt, forbedring og integration af de nye systemer, som bliver mere og mere almindelige.

Det gode oplevelse i ny 5-Serie skulle efter BMW’s første oplysninger være den nye undervogn, en anderledes og optimeret vægtfordeling og lavere egenvægt end på den tidligere model. Ny BMW 5 har smidt 100 kg i forhold til den snart tidligere model, og i tilgift skulle den nye model køre længere på literen, men der er også godt nyt til de der prioriterer kabinen, hvor BMW især har arbejdet med benplads og bedre sæder, hvor man især lægger mærke til, at siddehynden er gjort længere, hvilket igen betyder bedre lårstøtte.

Motorprogrammet starter indtil videre med den 2-liters diesel med 190 HK. BMW 530 med 4-cylindret motor yder 252 HK, mens den eftertragtede BMW 540 med 6-cylindret motor indtil videre bliver topmotor med 340 HK.

Prisen på ny 5-Serie ventes klar kort efter åbning af biludstillingen i Geneve, men mon ikke det bliver leasingydelsen, der bliver den mest ventede nyhed.

Ny og optimeret undervogn, bedre vægtfordeling, længere på literen, alt det nye sikkerhedssystemer og bedre sæder og mere plads til fødderne.

Ny og optimeret undervogn, bedre vægtfordeling, længere på literen, alt det nye i sikkerhedssystemer og bedre sæder med mere plads til fødderne.

Pin It on Pinterest