Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

27. May 08:33 by Jørli Petersen

Lexus er tilbage

LS er toppen af poppen hos Lexus.

Sæt kryds i kalenderen. Den 12 juni vender Toyotas luksusmærke Lexus tilbage til det danske marked, hvor man ikke har været officielt repræsenteret siden 2013, selv om der står ganske mange biler af mærket Lexus parkeret bag bygningen, hvor landets første og indtil videre eneste forhandler åbner medio juni.

Chefgangen hos Toyota har længe kunnet sætte kryds ved noget Lexus, når der skulle vælges ny firmabil, mellemledere måtte ”nøjes” med en RAV4, mens hjemsendte køkkenassistenter og almindeligt kontorpersonale har været henvist til Corolla, for en Toyota ansat kører selvfølgelig ikke Aygo.

Åben Lexus, åbner for salget efter åbning den 12. juni i København.

Det er også Toyotas førerbunker på Dynamovej 10 i Herlev, der lægger lokaler til de nye Lexus lokaler, der har stået klar til indflytning i nogen tid. På den anden side af gaden, har Lexus en af de kommende hovedmodstandere på markedet, Mercedes ligger lige overfor, og ser man til højre fra de nye lokaler, kan man se ind til det nye Jaguar center, mens Audi ligger til venstre for de nye Lexus lokaler, så vil man spare en masse skridt, og se det hele på en eftermiddag, man man lægge vejen forbi Dynamovej, som på den måde kan blive den nye dynamo til det danske luksusmarked.

Underlige navne

Sammen med Lexus skal danskerne til at lære nye underlige betegnelser.

Lexus fra RX-serien har tidligere været solgt i Danmark.

Lexus har aldrig haft så godt fat i det danske marked, at den danske køber er blevet skriftklog udi Lexus lidt underlige betegnelser. Det ville have været lettere, hvis man havde haft navne som Corolla, Kadett eller Cortina, men Lexus sender hele syv modeller på markedet fra start i juni, og bilerne har navne som LC, LS, GS, UX eller RX, blot for at nævne nogle af de syv, og ser man på de listede kombinationer af bogstaver, kan nogle få måske genkende betegnelsen LS, der er den absolutte topmodel, LC er noget lækker sportscoupe, mens RX er noget SUV, og vi kan godt hjælpe lidt til forståelsen med den oplysning, at så snart der er noget med X i navnet, er der tale om en SUV-agtig model. Nogle gange med tohjulstræk, andre gange med træk på alle fire.

Selvfølgelig er der bunkevis af hybrid i det nye Lexus program, Lexus er hybrid førende, men der er også en rigtig og helt ren el-bil på vej til Danmark, og vi bringer selvfølgelig nyt, når alt om det nye Lexus programmet ligger klar.

LC er den ultimativt lækre sportscoupe.

Det enlige showroom åbner som nævnt den 12. juni, Lexus håber også, at en stor del af salget kan ske on-line, men mon ikke de fleste købere vil se nærmere på bilen, før der handles, og så handler det selvfølgelig også og rigtigt spændende leasingpriser, som bliver helt afgørende for Lexus mulige succes på de danske marked.

Den helt nye model Lexus ES.

Pin It on Pinterest