Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

12. October '18 12:08 by Jørli Petersen

Lukketid

BMW præsenterer nyheder i bundter det næste år, første nye model i Danmark er X5, der står klar til salg i november.

Efter den mest forrygende sommer i mange år, er det ved at være tid til at lukke kalechen for i år, men så slet er det heller ikke, for nye lækre biler der kan åbnes helt, venter i det tidlige forår 2019. Vi har tidligere omtalt den kommende BMW X4, og bilen skuffer ikke i virkeligheden. Det er den klassiske åbne sportsvogn, det er en ægte BMW, det er den sportsvogn, der mere end nogen anden viser BMW fra den bedste side, og på den måde siger vi også, at vi ikke er så vilde med den store i8, der har italiensk forbillede, dog uden det helt store held fra tegnebordet.

Heldigt at der stadig er flere måneder til debut for BMW X4, når den tilsyneladende ikke er helt færdig.

BMW X4 får dansk debut i marts 2019, og motorprogrammet spænder fra 197 HK til topmodellen M40, der slipper 340 heste løs, når pedalen går helt i bund.

I mellemtiden kan man vælge den mere vintervenlige X5, der er klar til salg i næste måned, men de første udgaver af X5 er traditionelle målt efter metoden til fremdrift. Traditionelle benzin- og dieselversioner, herunder den 5,0d, der blev præsenteret på biludstillingen i Paris.

BMW X5 kommer som plug-in hybrid i løbet af 2019 med op til 80 kilometer udelukkende på el, lover BMW. 600 Nm fra den samlede motorpakke sikrer X5 hybrid en hurtig start, der lyder perfekt til bykørsel, selv om storbyen ikke er X5’erens naturlige hjemmebane.

I 2019 kommer X5 som plug-in hybrid, sammen med en 6-cylindret benzinmotor lægger den i alt 394 HK og 600 Nm, som med stor sikkerhed, giver en ualmindelig hurtig start for en X5, da el-delen lægger fuld kraft fra stående start. BMW lover en rækkevidde op til 80 km/t, som ikke kan realiseres, hvis man hygger sig med de 140 km/t, der er tophastighed, når man kører på ren el.

Næste års BMW X4 bliver den perfekte forårsbebuder. Dansk salgsstart i marts måned.

Pin It on Pinterest