Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

28. February '23 20:46 by Jørli Petersen

McLaren klodser

McLaren fylder 60, og nyeste racer fra det succesfulde team, er Solut GT.

Det er 60 år siden Bruce McLaren fra New Zealand grundlagde McLaren racing, og det har sandt at sige været et levedygtigt race-team eller nok mere korrekt, race virksomhed.

Der har været et utal af højdepunkter for det britiske team, og i 60-året for McLarens grundlæggelse, ligger teamet lunt i svinget i formel 1, og det ser ud som om McLaren igen vil blande sig i den øvre del af det såkaldte midterfelt, hvor der kun er få point fra et rigtig godt år til noget der ligner fiasko.

Dobbeltsæt fra Lego. Legendariske F1LM og Solus GT. 

Når McLaren skal markere sit jubilæum, har man et utal af muligheder. Man kan nøjes med at hejse flaget og købe kager til personalet, men man kan også få skabt en masse opmærksomhed over det meste af Verden, og hvordan gør man det på en nogenlunde let måde.

Man ringer selvfølgelig til Lego!

For gode ord og sikkert et klækkeligt bidrag til Legos overskud, har den danske virksomhed lavet en dobbeltpakke med klodser, som hvis de samles rigtigt, bliver rigtigt gode efterligninger af den nok mest legendariske McLaren, superraceren F1 LM, som også har haft danske chauffører i midtersædet, og serien på to racere med midtersæde sluttes af med Solus GT.

Der skulle være 581 elementer i de to æsker, herunder to chauffører.

60 år med race. Bruce McLarens race-team er så vidt vi kan se, det ældste team i Formel 1.

Solus GT er den nyeste racer fra McLaren, bilen bygges i beskedne 60 eksemplarer, mens Legos version bliver masseproduceret i et antal, der ligger fjernt fra det McLaren normalt kan præstere.

Det nye dobbeltsæt er allerede i butikkerne. Over hele Verden.

Der er 581 brikker i æsken, og har du sat dem rigtigt sammen, er resultatet som dette foto.

Pin It on Pinterest