Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

5. April '18 12:08 by Jørli Petersen

Medium GTI

Midt imellem og alligvel med en tydelig duft af rigtig GTI. Frækt design og en ganske potent turbomaskine, kan godt give fornemmelse af svinglir og fart.

Det er ikke en ny topmodel Opel sender på gaden, men når man kalder en ny type Corsa for GSi, ringer der trods alt nogle alarmklokker. Det lugter i retning af fest og farver, lidt underholdende kørsel, frækt design, store hjul og hvad man eller kan finde på, og det er netop hvad Opel gør med den nye GSi, der bruger samme undervogn som den ”store” Corsa OPC.

Det udvendige design bliver også det samme, det betyder store markante luftindtag på fronen og tandbeskytter over bagruden, og hvis man går planken ud med den nye GSi, skal man selvfølgelig tilkøbe 18 tomme alufælge med meget synlige røde bremsecalipre, som pludselig skal være alt andet end diskrete.

Ny Corsa GSi er en form for den gyldne middelvej i GTI klassen. Topudgaven af Corsa har 1,6 liters motor og 207 HK, den nye mellemmodel har den lækre 1,4 liters turbomotor, der yder 150 HK, og selv om vi ikke har prøvet, gætter vi på en smækker 6-trins manuel gearkasse med korte skiftebevægelser og regelmæssige trin mellem de respektive gear.

Opel bruger udtrykket ”kan bestilles” om ny GSi, det kan betyde, at bilen ikke dukker op hos alle landets forhandlere, og prisen ligger heller ikke helt fast, men det gættes på en fix og færdig leveret bil til en pris lige omkring 245.000 kr.

Tandbeskytteren er på plads øverst på den nye Corsa GSi. Man skal ikke være i tvivl om bilens potens.

Pin It on Pinterest