Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

9. June 20:09 by Jørli Petersen

Megane på toppen

30 fuldt elektriske udgaver af Renault Megane kører som testbiler i Frankrig. Megane som el-bil kommer til salg tidligt i 2022.

Renault har netop indledt sidste testrunde af 30 biler, alle af typen Megane som 100 procent el-bil.

Bilerne skal de næste måneder køre Frankrig tyndt, og det er hensigten at Renaults største el-bil skal på markedet i begyndelsen af 2022.

Den fuldt elektriske Megane bliver forsynet med en motor på 217 HK og en batteripakke på 60 kWh, som efter Renaults foreløbige oplysninger skal give en WLTP rækkevidde på 450 kilometer.

Den kommende MeganE ser ud til at blive den største el-bil fra Renault. Senere i år sender Renault deres første brintbil på markedet, der er tale om en Renault Master, Renaults største varebil, og Renault har også oplyst, at der kommer flere brintbiler i løbet af kort tid.

Første brintbil bliver som nævnt Master, nummer to forventes at blive den helt nye Trafic, og nummer tre varebil med brintmotor er Renault Kangoo, der også findes i en version Z.E. som er en fuldt elektrisk varebil med begrænset rækkevidde og succes.

MeganE bliver udstyret med en 217 hestes elmotor.

Renault Kangoo findes som bekendt også som personbil, og med en varebil på brint, er det oplagt at åbne for brint til personbiler, og på den måde arbejder Renault sig nedad i modelprogrammet, mens man startede med mindre biler, da man startede med el-biler.

Med brint- og elbiler fra hver sin ende af modelprogrammet, er det næsten oplagt at spørge, om Renault også vil lancere en Megane med brændselscelle? Næste interessante spørgsmål man kan stille Renault vil være, hvilken model Renault forventes at blive den mindste model med brintteknik.

Renault spiller på flere heste. De mindste biler skal være rene el-biler, mens de større får brintløsning.

Pin It on Pinterest