Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

25. July '17 20:11 by Jørli Petersen

Mens vi venter

Endelig en Suzuki Swift med den motor og ydelse bilen fortjener. Der bliver lukket helt op for køreglæden når Suzuki er klar med den nye Swift Sport i noget der ligner marts måned 2018.

Til september viser Suzuki den model Swift, der forhåbentlig kan indfri alle de ønsker, vi har haft, siden vi kørte den første Suzuki Swift i 2005.

En ægte og tilsyneladende totalt og aldeles sporty Swift, en bil der er strikket sammen på en sådan måde, at fornøjelsen bliver meget tæt på 100 procent, og vi glæder os. Det er næsten som at vente på juleaften.

Suzuki Swift har siden sin debut haft en enkelt stor fejl. En alt for lille motor. Ikke forstået på en sådan måde, at bilen ikke har været sjov og underholdende, men det har også været gentagne oplevelser af et ikke opfyldt varsel. Swift har i design og ren køreoplevelse vist takter, der kunne hive alvorligt i glædesstrengene, og så har den lidt for sløve motor sat en kedelig stopper for den forbrugsfest af køresjov, som vi blev lovet.

Suzuki viser den nye Swift Sport på biludstillingen i Frankfurt. Samtidig oplyser Suzuki, at man ikke ved hvornår bilen kommer til salg. Vi kan dog indskyde, at der står 2018 på kalenderbladet, og vi gætter også på, det står marts et andet sted på samme blad, og selv om Suzuki ikke går i detaljer med den nye Swift Sport, kan vi nok engang fortælle, at motoren i den kommende Swift model fest og farver, er Suzukis nye 1,4 liters turbomaskine med 140 HK. Mindst.

Vi kan håbe, at der kommer lidt mere krudt maskinen, men vi har kort prøvet ny Swift med turbomotor, og det lover allerede godt. Ingen tvivl om, at netop Swift fortjener og fornøjer sig med lidt turbopower, og 140 HK som det mindste lyder rigtigt spændende.

Endelig en rigtig Swift, og vi glæder os, – vi kan næsten ikke vente.

Pin It on Pinterest