Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

21. January '16 08:26 by Jørli Petersen

Mercedes giver rabat

Ny Mercedes E-klasse bliver billigere, især for de mennesker, der har mulighed for en lidt dyrere firmabil.

Ny Mercedes E-klasse bliver billigere, især for de mennesker, der har mulighed for en lidt dyrere firmabil.

Mercedes E-klasse er den vigtigste model for det tyske luksusmærke, og en ny E-klasse har været igennem et utal af krav, som alle skal være opfyldt, før ledelsen hos Mercedes trykker på den grønne knap med OK.

Ny E-klasse har mere udstyr, mere sikkerhed og højere komfort – ifølge Mercedes, og måske har de ret, men der er meget interessante detaljer ved den nye E-klasse, som samtidig er en tydelig markering af, at Mercedes vil have øget salg i Danmark, og det mest tydelige signal kommer fra prislisten.

Ny E-klasse starter ved 607.500 kr for både benzin og diesel, og samme pris på to typer motorer er interessant. Det samme er første melding om det såkaldte beskatningsgrundlag, som er den pris leasingselskaberne betaler for bilerne. Her er prisen 510.000 kr, og omsat til helt almindelig dansk betyder det, at Mercedes nu officielt giver rabat på deres biler, og dermed er der fløjet op til fornyet dyst mellem Audi, BMW og selvfølgelig Mercedes, som sammen med en nye spiller i toppen af firmasegmentet, Jaguar. Skulle der være en enkelt læser som overvejer en privatleasing af den nye E-klasse, kan vi oplyse, at prisen er 7000 kr. om måneden.

Den nye E-klassen har nyt sikkerhedsudstyr, som er ekstraudstyr og dermed koster ekstra, nyheden har fået navnet Pre-Safe, systemet flytter bilens sæder ind mod midten af bilen, hvis en ulykke ikke kan undgås, og så er der nye motorer til E-klassen, herunder en helt nye diesel, som i løbet af kort tid vi blive udbredt til flere modeller fra Mercedes.

Den nye 4-cylindrede 220d er den første udgave af en helt ny motorgeneration. Den byder på 194 HK og et moment på 400 Nm. Efter lancering følger flere modelvarianter og motoralternativer, bl.a. den 6-cylindrede E 350d.

Pin It on Pinterest