Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

12. April 09:29 by Jørli Petersen

Mere MG

Det er MG. Det er kinesisk MG.

Så er der rigtige billeder af den nye kinesiske MG, som uden tvivl bliver en af de store attraktioner på den biludstilling, som åbner i slutningen af april.

Der står Shanghai Auto Show på plakaten, og en af de nyheder, der vil sikre rigtigt mange besøgende på standen, Corona eller ej,  er denne elektriske MG, skulle på sin egen (kinesiske) måde rækker tilbage til rødderne for MG. En ægte 2-personers roadster, en sportsvogn, men så klassisk er den heller ikke, for det er en ren elektrisk 2-personer sportsvogn, som skulle have en rækkevidde på 800 km, mens de første 100 km/t skal være overstået på tre sekunder rent.

En ting er oplysninger i.f.m. en præsentation, noget andet er bilens design, som kineserne mener er en hyldest til klassisk MG.

En hyldest til klassisk MG. Javel jo. Øh, når. Her på redaktionen leder vi stadig efter det klassiske.

Åben 2-personers med klap til ladestik, hvor det tidligere kunne være et dæksel til en brændstoftank.

Kommer den i produktion. Måske. I 2024. Men sikkert med en del ændringer.

MG Cyperster Concept skulle have en lang designelementer fra den klassiske MG, og det påstand giver vi videre til læserne, for vi kan ikke rigtigt få øje på noget, vi tør kalde klassisk MG, og i givet fald, hvilken MG?

MG med nakkestøtter!

Fra Kina fremhæver man de klassiske runde forlygter? Javel ja, hvis runde forlygter er klassisk MG, så er der ufatteligt meget, der er klassisk MG, vi kan blandt andet pege på fire hjul hvor det yderste af de fire er sort, men det interessante er selvfølgelig, om bilen nogensinde bliver sat i produktion, og her kan svaret meget vel være positivt. Hvorfor skulle en kinesisk gigant, som den der står bag MG, ikke lancere en rigtig 2-personers sportsvogn?

Rækkevidde 800 km, 0-100 på tre sekunder rent, men vi ved ikke hvad bilen vejer. Sikkert mere end den klassiske MG.

Pin It on Pinterest