Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

29. April '19 15:02 by Jørli Petersen

Mere retro

Toyota Camry er tilbage i Danmark. Rygterne har talt sandt, men det er gået lidt hurtigere end forventet. Camry er tilbage i maj måned.Der er for alvor gået retro i Toyota, som i disse måneder har travlt med at genoplive gamle, indarbejdede og velkendte modelnavne.

For kort tid siden stod der Corolla på programmet, en hel sværm af nye Toyota Corolla er netop kommer på markedet, og røgen har dårlig lagt sig hos forhandlerne, før næste gang retro står på programmet.

Denne gang hedder bilen Camry. En særdeles velkendt bil, en særdeles velkendt model, og en meget populær topsælger i USA, og vanen tro er der ingen diesel på programmet i ny Camry.

Du kommer til at lede forgæves efter den nye Camry som stationcar. Den er slet ikke i fødelinjen, og du kommer også til at vente forgæves på Camry med dieselmotor.

Til gengæld er der hybrid, hvis man vælger Camry, får man Toyota-hybrid kombineret med 2,5 liters motor, så man samlet set kommer op på 218 HK, og følger man den officielle prispolitik, skal man betale 380.000 kr for denne Camry med 2,5 motor plus hybrid.

Camry er en naturlig bil i den klasse vi normalt betegner som den øvre firmaklasse, det er bilen for underdirektøren, afdelingschefen i den større virksomhed o.s.v., og vælger man at køre Toyota på jobordning, slipper man selvfølgelig billigere.

Nu er prisen ikke 380.000 kr men nærmere 330.000 kr.

Toyota har allerede reduceret den officielle listepris med 50 af de store hvis man leaser bilen, det bil sige, at man bliver beskattet af 330.000 kr og ikke de 380, og hvis man holder godt øje med de mange leasingselskaber, kan man måske finde en Camry til en lavere beskatning, eller måske en model med samme udgift, men med mere udstyr, for prisen på 380.000 officielle kroner er for det udstyr man kalder H2, og det kan gøres bedre.

Vi hilser Camry velkommen tilbage til Danmark, og fornøjer os over, at det ikke er slut med Toyota-nyheder med kendte navne. Mere og endnu mere spændende venter lige rundt om hjørnet.

Ny Toyota Camry skal slås på det danske marked for firmabiler, og det betyder leasing og skatteværdi. Den officielle pris er 380.000 kr, mens leasingprisen er 330.000 kr fra start, og det kan risikere at bliver mere gunstigt som tiden går.

Pin It on Pinterest