Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

22. September '20 19:58 by Jørli Petersen

MG – nu med motor

Model nummer to fra genopstandne MG. Den kommende model hedder MG HS, og er en plug-in hybrid.

MG vendte tilbage til det danske marked med deres 100 procent elektriske ZS EV, hvor MG har den store fordel, at være et af de eneste, om ikke det eneste mærke, der kan levere alle de el-biler som det danske marked måtte efterspørge.

Nu ryster kinesiske MG måske lidt på hænderne, eller også har de opdaget et nyt og betydeligt større marked, for kort efter nytår er MG klar med den næste model på det europæiske marked, en model der får navnet MG HS, som er en mere traditionel bil, idet bilen også er udstyret med en traditionel forbrændingsmotor.

MG HS er en plug-in hybrid. En bil med almindelig benzinmotor (gætter vi) plus en el-motor, men hele drivlinjes er endnu meget ukendt. Vi vender første tilbage med flere detaljer om benzinmotor, batteristørrelse, ladetider, rækkevidde som el-bil og meget mere, – kort før introduktion, og netop nu ser det ikke ud til, at England får fortrinsstilling.

MG taler om første kvartal 2021 som tidspunktet for dansk introduktion, og det betyder, at Danmark er blandt de første markeder, der får den nye MG plug-in hybrid, som kort og godt er en teknisk anden udgave af MG ZS.

MG ejes i dag af den kinesiske mega-koncern SAIC, som fremstiller en længere række biler alle alle typer og størrelser. Hvilken motor fra de eksisterende modeller man har valgt til den nye MG Plug-In er ukendt, men det er ikke utænkeligt, at der er tale om en benzinmotor fra General Motors, da SAIC har et nært samarbejde med GM, – på trods af Trumps uvilje mod alt der er kinesisk.

MG HS er en teknisk anden udgave af den enlige nuværende model, der er en 100 procent el-bil. Benzinmotoren i den kommende plug-in hybrid kan vise sig at være en GM benzinmotor.

Pin It on Pinterest