Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

13. June '17 18:49 by Jørli Petersen

Mig og min Twingo

Blå Twingo og blå negle, som ikke bare er blå. Bil og negle har nøjagtigt samme farve.

Det vil være usandt at kalde Renault Twingo for en succes, men bilen har selvfølgelig sin berettigelse i de større byer, for sammen med tvilling-modellen Smart,  er Twingo ualmindelig let at parkere. Lige en bil til byer som Paris, Rom, Milano og andre store byer med pladsproblemer, og pudsigt nok er disse byer også centrum for mode, og det vrimler med tjekkede piger, der går op i selv den mindste detalje.

Nyeste påhit i kombinationen moderigtige piger og kompakte bybiler, er neglelak der passer til bilens farve.

Twingo neglelak i fire farver. Kan også bruges til nødreparation af stenslag.

Renault har sammen med et kendt kosmetikfirma fremstillet fire neglelak, der passer 100 med farven på en Renault Twingo, så prøv lige at se dette billede for det indre øje. En kvindes velplejede hænder på et rat, og bil og negle i helt samme farve. Det er vist ikke sket før i bilernes historie. Det nærmeste vi kan komme noget tilsvarende er duft. Citroen havde for få år siden flere forskellige dufte på flaske, som man kunne sætte i forbindelse med bilens klimaanlæg, og dufte af skiftende kaliber kunne købes hos den lokale Citroen forhandler.

Renault Twingo farverne der fås med matchende neglelak, er rød, sort, gul og lys blå som på foto. Som fuld kompensation kan neglelakken også bruges til en hurtig, midlertidig reparation af små stenslag og ridser. Hvis uheldet er ude, kan følgeskader stort set neutraliseres, hvis man lige ryster den lille flaske og dupper lidt med penslen.

Renault har også gjort det let at få friske forsyninger af neglelak. De bestilles hjem på nettet, adressen er følgende: shop.atelier.renault.com …….. og prisen er sat til 8,90 €.

Sådan, tjek på tingene. De velplejede blå negle passer perfekt til den blå Twingo, som især har sin berettigelse i store byer, hvor det er svært at slippe af med bilen.

Pin It on Pinterest