Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

4. February 13:20 by Jørli Petersen

Mini-nyt

Minis nye front. Et af de helt sikre stilelementer på både dagens og tidligere tiders Mini.

Corona og nedlukning ser ikke ud til at påvirke danskernes interesse for Mini. 2020 blev det bedste år til dato for Mini med et samlet salg på1308 enheder. De to forgående år var salgstallene 914 og 948.

Med baggrund i succes med nedlukning, sender Mini den opdaterede model på gaden i marts måned, og nyheden er selve folkesjælen hos Mini. Det er basisbilerne. 3-dørs, 5-dørs og Cabriolet.

Det bliver ikke mere Mini end disse tre modeller.

Det er de klassiske model Mini der får skarpere identitet.

 

Alle de klassiske kendetegn på Mini er gjort mere markante, mens alt de andet er nedtonet. Selvfølgelig kan Mini ikke styre sig, det britiske skal understreges, selv om England netop nu ikke kalder på anerkendelse, men det britiske flag går igen i baglygter, ligesom det specielle tag på Mini også kan fås så flaget smælder i vinden.

Mini com cabriolet  – ægte sommerbil.

Det nye to-tonede karrosseri kommer med et Mini kalder et unikt tag. Mini sparer kort og godt på selve malerprocessen, man maler tre farver lige efter hinden, man gør det så hurtigt, at første lag ikke er tørt, før andet og tredje lag påføres, og det gør hver enkelt tag unikt.

Indvendigt har bilen bilen også fået en opfriskning. Nydesignet rat, mere elektronik, mere sikkerhed, men også nye sæder, hvor det nye kan være sæder i 100 procent genbrugsmateriale.

Taget på den to-farvede mini lakeres vådt i vådt. Det giver udflydende kanter, så der er ikke to tag der er helt ens.

Det nye design og det genbrugte sædemateriale kommer til Danmark i marts måned, hvor forhandlerne risikerer at skulle sælge nyheden med adgang forbudt til butikslokalerne.

Priserne er heller ikke kendt. Tæppet på prisskiltet bliver først fjernet i sidste øjeblik.

Ny kabine mere klassiske træk, og måske er det genbrugte materiale helt tilbage fra 60’erne, hvor ur-mini plagede landets mekanikere.

Pin It on Pinterest