Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

15. April 19:23 by Jørli Petersen

Minimum Nissan

Nissan NV250 er en 100 procent Renault Kangoo, som tilsat Nissan logo og lidt anden plast på fronten, er dukker op i vore nabolande. Til gengæld er NV250 slet ikke aktuel i Danmark.

Det er almindelig kendt, at Nissan kører med stærkt begrænset modelprogram i Danmark. Det der ikke falder så meget i øjnene, er det begrænsede program for varebiler, og mens markedet og interessen for de mindste varebiler er stigende, har Nissan i Danmark både klippet en hæl og kappet en lige så berømt tå.

Den store Nissan Cabstar findes slet ikke på nogen officiel Nissan brochure eller prisliste med dansk tekst, og endnu mere overraskende er det, at Nissan tilsyneladende ikke er interesseret i den mindste model Nissan varebil, den Van der har fået modelbetegnelsen NV250, og den varebil som i virkeligheden er Nissans udgave af Renault Kangoo.

Uden for Danmarks grænser slår Nissan på stortromme for NV250, mens den slet ikke er på vej til Danmark, selv om det er den varebil, der har en fremtid i Nissans modelprogram.

Nissans egne NV200 eller e-NV200 står til udskiftning med NV250 og Kangoo ZE med Nissan navn, som kan blive e-NV250, hvis Nissan ellers gør som de plejer.

Når Nissan NV200 skal udskiftes, står den på rendyrket Renault, og NV250 kører da også med alle de kendte Renault faciliteter, Nissan har alle længder og begge højder, ligesom motorprogrammet står på 1,5 liters diesel på 80, 95 og 115 HK. Totalvægten på Nissan NV250 rækker fra 2000 til 2200 kg.

Nissan NV250 fås i samme længder og højder og Kangoo, og motorprogrammet er også det samme.

Pin It on Pinterest