Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

14. August '22 13:52 by Jørli Petersen

Minister talentløs

Trine Bramsen blev tvangsforflyttet fra Krigsministeriet til Trafikministeriet, hvor hun også udviser manglende overblik.

Da den nuværende tragikminister blev tvangsforflyttet til Trafikministeriet, fordi hun havde lavet for mange dumheder som krigsminister, skrev vi, at det kun var et spørgsmål om tid, før hun for alvor dummede sig som tragikminister, – og det er sket nu.

Måske som et forsøg på at tiltrække sig opmærksomhed før tragikministeren skal forsøge at blive genvalgt.

Navnet på den talentløse minister uanset ministerium er Trine Bramsen, og nu forsøger tragikministeren at hente stemmer hos landets mange cyklister, mens bilisterne nok ikke har indset, hvilket kaos-forslag, der netop er kommet fra fru talentløs’ hånd.

Styrelseschef eller forsvarschef. Trine fra Thurø har haft lidt bøvl med begreberne.

Hvis den siddende minister får ret som hun har agt, skal landets bilister i fremtiden sikre sig, at der er en sikkerhedsafstand mellem cyklist og bil på 1,5 meter.

1,5 meter som minimumsafstand mellem cykel og bil. Ellers må bilen ikke overhale, – men det gælder vel også for cyklisterne, som i tæt bytrafik skal holde samme sikkerhedsafstand til bilisterne.

Mon Trine Talentløs har spurgt sin ministerchauffør om de konsekvenser, der ligger i kølvandet på dette lovforslag, hvis tragikministeren får ophøjet sit tankeløse forslag til dansk lov.

Trine Bramsen er opstillet og valgt på Fyn, men det er interessant at høre, hvordan fynboerne har travlt med at fralægge sig ansvar for den talentløse minister.

Hun er ikke fra Fyn, lyder det gentagne gange, når samtalen drejer i retning af Trine Bramsen. Hun er fra Thurø, siger samme fynboer, mens de trækker overbærende på skuldrene.

Som krigsminister kan man ringe efter hjemmeværnets fartøjer, når man skal føre privat valgkamp på Ærø.

Derfor flytter vi den siddende tragikministers forslag direkte til Thurø, der er en lille ø, kun forbundet til Fyn med en dæmning til Svendborg.

Hvis vi forstiller os en cykel på de smalle veje på Thurø.

Her vil det i praksis være umuligt at overhale en cykel på store dele af øen, så morgentrafikken fra Thurø til Svendborg vil være ren kaos, hvor alt bevæger sig i cykelfart.

Vi kan også forestille os hvordan trafikken på rute 44, – landevejen fra Svendborg til Fåborg, vil se ud i sommerperioden, hvor en enkelt cykelturist kan få trafikken forvandlet til et totalt sammenbrud.

Trine fra Thurø har også forsøgt sig som terroristjæger ud for Afrikas vestkhyst.

Samtidig vil den cyklende trafik i de danske storbyer gå i stå, for hvis loven skal holdes, kan ingen cykel opnå den lovlige afstand til byens biler, så der kan overhales, – og det vil resultere i et totalt sammenbrud i trafikken, både på Thurø og i byerne.

Vi hilser det forestående valg til Folketinget velkomment. Vi ser gode chancer for at få en ny trafikminister, – uanset om ministeren så er rød eller blå. Kortene skal blandes på ny, og Trine Talentløs ligner en politiker, som igen kan få rollen som voldsomt misfornøjet brokkerøv på morgen-TV, men fidusen vil være, at man kan skifte kanal. Man kan selvfølgelig også håbe, at man på Fyn tager sig sammen til at vælge en bedre repræsentant for øen i midten.

Landets mest upopulære og talentløse ministers største dumhed og skandale, er slet ikke afsluttet endnu. Vi behøver kun at sige FE.

Pin It on Pinterest