Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

21. January '16 08:04 by Jørli Petersen

Monster Nissan

Nissan er ved at sende en ny pick-up på det danske marked, men det er en pjat-dyt sammenlignet med det nye Nissan Monster der har fået navnet Titan. Selvfølgelig er der en V8'er i svinet, - det gælder både benzin- og dieseludgaven.

Nissan er ved at sende en ny pick-up på det danske marked, men det er en pjat-dyt sammenlignet med det nye Nissan Monster der har fået navnet Titan. Selvfølgelig er der en V8’er i svinet, – det gælder både benzin- og dieseludgaven.

Mens flere og flere bilmærker står på tæerne af hinanden, for at sende en ny pick-up på det danske marked, viser Nissan, hvordan det skal gøres, hvis det skal være helt rigtigt. Den nye Nissan Titan lever fuldt og helt op til sit navn, det er en ægte type amerikansk truck, som skal banke alle de andre på alle leder og kanter, og det nye design fra Nissan viser med al tydelighed, at bilen vil tages alvorligt.

Motoren i den nye Titan er en opdateret V8 på 5,7 liter med 390 HK, kendt fra bl.a QX56, og skulle de amerikanske købere foretrække en Titan med dieselmotor, kan det også lade sig gøre i løbet af foråret, hvor Nissan og resten af mærkerne i koncernen strækker våben, og benytter en fremmed motor i et Nissan motorrum. Motoren i Titan diesel bliver en 5-liters V8 fra Cummins.

Nissan kalder ny Titan for en full-size pick-up. Et rigtigt godt valg til både last og især træk, og det sidste tror vi på. Amerikanerne er ikke så jomfrunalske med at spænde ting og sager efter deres biler, som vi er rundt om i Europa – herunder Danmark, og Nissan Titan ser ud til at kunne leve op til de mange amerikanske formål.

Imens må vi med slet skjult misundelse affinde os med de små pick-up biler, som er ved at få premiere rundt om i Europa, som sammenlignet med Nissan Titan ligner legetøjsbiler. Konkurrenterne til Nissan Titan er åbenlyse. Først og fremmest Fords F-serie, de store fra GMC og Dodge Ram. Der er trængsel i toppen af det amerikanske pick-up truck program.

Pin It on Pinterest