Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

16. September '15 21:27 by Jørli Petersen

Når man har sagt A …..

Siger Audi selvfølgelig også S, og nyeste S’er er S4, der følger i kølvandet på den nye A4,  – på et eller andet tidspunkt som det hedder i Audi-lejren, og det er ikke mere end en bekvem gang tågesnak, fordi bilen endnu ikke er typegodkendt.

Audi har ellers godt styr på den nye super-bil, som er 474 cm. lang og kommer både som 4-dørs og som stationcar. Som 4-dørs vejer den nye S4 1630 kg, den har en ny 3-liters V6 turbo-benzin motor med direkte indsprøjtning, denne motor er efter Audis opfattelse meget støjsvag, den lægger 354 HK og 500 Nm i området fra 1300-4500 omdrejninger, rigtigt flotte yderpunkter for moment af en benzinmotor.

Det skulle være kræfter nok til at klare det første 100 km/t på 4,7 sekund, men Audi holder fanen højt, og sætter den elektroniske begrænsning ved 250 km/t, en begrænsning som let kan fjernes. Bilens ECE-snit er også klart, det er 13,5 km/l, og har kun betydning for dansk afgift og ejerafgift, eller er det umanerligt uinteressant for en bil af den type, mens hverken pris eller salgsstart er uinteressant, men her er Audi fortsat meget tavse. Kun inderkredsen i udkanten af Munchen ved hvornår den nye S4 frigives til salg.

Pin It on Pinterest