Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. October '19 11:18 by Jørli Petersen

Ned for Up

Fra at være alt for lille målt på rækkekvidde, er ny model e-Up blevet brugbar til en hverdag i storbyen.

Op for batteristørrelse og ned for prisen er den helt korte version af den nyeste type e-UP fra VW, som stadig halter lidt efter på markedet for el-biler.

Ny e-Up har fået en meget tiltrængt opdatering. Fra et alt for lille batteri på 18,7 kWh, er man nu oppe på 32,3 kWh, som driver den 83 HK kraftige el-motor, der samlet set gør e-Up til en ganske kompetent kvikkert, sammenlignet med en standard Up.

Med større batteri følger forbedret rækkevidde, som nu kommer op på 260 km efter den nye WLTP norm. I virkeligheden er det nok lidt mindre, men under alle omstændigheder, er der tale om en betydelig fremgang, og så fortæller VW, at man kan lade ny type e-Up til 80 procent på en time.

VW giver otte garanti på batteri eller 160.000 km.

Lavere priser og forbedret rækkevidde. Kun gode nyheder fra VW om den nye e-Up.

Med i prisen på 163.000 kr følger installeret hjemmelader og Clever-ordning til opladning til fast månedlig pris på offentlige standere.

Med større batteri på e-Up følger også en større version af e-Golf, som nu har fået en batteripakke på 35,8 kWh, som fortsat placerer e-Golf i den kategori af el-biler, der har begrænset rækkevidde.

Ny og kraftigere e-Golf har nu en rækkevidde på 231 km efter WLTP norm. Opladning er blevet hurtigere, faktisk er den bedre end VW tilbyder på e-Up, og det samme er motoren i e-Golf, der lægger flotte 100 HK, som gør Golf til en kompetent starter, når det grønne lys tændes i byerne.

VW e-Golf er også dukket op med styrket batteripakke. Nu er rækkevidden oppe på 231 km målt efter den nye WLTP norm.

Pin It on Pinterest