Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

6. June '19 07:20 by Jørli Petersen

Noget nyt

Kia sender endnu en type Ceed på markedet. En såkaldt by-crossover, en helt almindelig bil, bare højere og måske smartere, navnet er XCeed og Kia kalder typen for CUV.

Kia har sadlet hesten og tager nok en tur på den kendte Ceed. Turen går til noget helt nyt, en bil som Kia kalder for en CUV, en by-crossover, og dermed en type bil, som vi allerede har, men som ingen for alvor har givet navn.

Kias nye XCeed bliver vist første gang i slutningen af juli måned, og mens de fleste danskere har øjnene rettet mod feriemål, palmer og isvafler, viser Kia nyheden i nogenlunde stilhed, men XCeed får selvfølgelig en fremtrædende placering på efterårets biludstilling i Frankfurt, der er Kias europæiske højborg.

Stilen på XCeed lander præcis i den type bil, som bliver mere og mere eftertragtet og populær. Køberne kikker efter spændende design og god siddehøjde, let ind- og udstigning og godt udsyn over til trafikken, men ellers er det stærkt begrænset hvad Kia har givet af oplysninger.

Vi forventer et uændret motorprogram i forhold til det vi kender i dag, vi forventer en fuld sikkerhedspakke og så gætter vi på dansk salgsstart omkring årsskiftet.

Pin It on Pinterest