Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

1. December '15 23:54 by Jørli Petersen

Nye trillinger

CL15 098 002_Citroën Spacetourer_Shuttle_stat_frilagd_silver_snett sidaDet er slut med Fiat, når det nuværende firkløver bliver til et trekløver midt i 2016, hvor Citroen, Peugeot og Toyota præsenterer de nye varebiler, som hos Citroen hedder Jumpy, hos Peugeot er navnet Expert, mens Toyota holder fast i det nyopfundne ProAce, for det er åbenbart stadig lidt risikabelt, at slide på det velrenomerede navn HiAce, selv om ProAce er den direkte erstatning for HiAce, som sagde farvel p.g.a. skærpede krav til miljø i Europa.

De tre mærker er fælles om at offentliggøre nyheden på den første dag i årets sidste måned. Der er godt og vel tre måneder til selve præsentationen af bilerne, og af alle steder har de tre partnere valgt biludstillingen i Geneve til at løfte sløret for nyhederne.

Biludstillingen i Geneve finder sted de første dage i marts, men Geneve er en udstilling for personbiler, og derfor vælger de tre partnere at udstille bus-udgaverne af Jumpy, Expert og ProAce. Vi vil se luksusudgaver af folkeflyttere, hvor den primære danske køber er en institution og i mindre grad udlejningsselskaber, men når Geneve slår dørene op, får vi mere at vide om bilerne, og den teknik der er gemt i bilerne.

Eneste nyhed foruden selve nyheden er, at de tre biler er identiske rent teknisk. Nøjagtigt som med de tre må micro-biler, Aygo, C1 og 107, som også er et fælles projekt mellem samme tre bilmærker.Proace1

De tre nye varebiler skulle være klar til salg i sommeren 2016.

Pin It on Pinterest