Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

16. November '17 22:16 by Jørli Petersen

Opdateret 6’er

Første kik på den opdaterede Mazda 6 med ny 2,5 motor. Den nye Mazda 6 med den nu velkendte Mazda front kommer til Europa næste år.

I slutningen af november åbner den store biludstilling i Los Angeles, og foruden det nyeste i miljøvenlige biler af alle typer, kommer også denne Mazda 6, som her ses delvist men alligevel med den markante Mazda front, som nu også rykker ind på 6’eren.

Vi har også fået et kik gennem sideruden, her ser vi også alt det vi kender fra de nyeste modeller fra Mazda, herunder den velkendte info-skærm, som vi senest kommenterede efter test af CX-5, og så kan vi også se, at Mazda 6 i ny udgave fås med automatgear, men ikke hvilken type automatkasse.

Til gengæld ved vi, at denne Mazda 6 fås med den nye 2,5 liters benzinmotor, der kan koble to cylindre ud af drift, når de ikke er nødvendige.

At køre med to cylindre ude af drift, har ingen indflydelse på køreglæde og køreoplevelse i det hele taget, lover Mazda, som ikke siger noget om besparelse på benzinkontoen, når man kører med to cylindre i venteposition.

Den nye Mazda 6 kommer til Europa næste år, det gælder også den nye 2,5 motor, som vi allerede har lovet dukker opp i CX-5. Tidpunktet for lancering af ny 6’er er fortsat ukendt.

Kabinen i ny Mazda 6 ligner til forveksling det vi netop har set i face-liftet CX-5.

Pin It on Pinterest