Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

7. June 09:55 by Jørli Petersen

Opdateret ID

ID.3 bliver opgraderet, hvor især ny software ligner et godt plus.

Først faldt prisen til en niveau, hvor VW ID.3 igen blev interessant på markedet for ellerter, og nu kommer en generel opdatering, der også omfatter den billigste model, der nu koster under 260.000 kr.

De vigtigste punkter for den nyeste udgave af ID.3 er forbedret software og forbedret ladeevne.

En del af den nye software betyder, at man nu kan forvarme batterierne, før man lander ved en ladestander, det giver hurtigere ladning, og det er især noget man sætter pris på om vinteren, hvor ladeeffekten godt kan være noget sløv, når man starter en opladning. Det er som om ellerten lige skal op i omdrejninger, før den begynder at suge næring til sig, men det er nu forbedret i ID.3.

Samtidig er batteriet lige blevet en lille snas større for basis batteriet, det har ingen praktisk betydning for rækkevidde, men det er en del af den nye software pakke, batteriet er med til at gøre det muligt, men når vi taler ladetempo, er det værd at bemærke, at man nu kan lade med 165 kW mod tidligere 120 kW, hvis der vel at mærke er sovs og kartofler nok i ledningerne.

Nyeste version ID.3 kender udelukkende på den større skærm, der nu er oppe på 12,9 tommer.

Opdateret ID.3 kendes især på den nye større skærm i kabinen. Den er øget til 12,9 tommer, der er også en god del mere af det, man populært kalder infotainment, der er også kommet head-up display i ID.3, og mange vil sikkert synes, at den nye detalje med fjernbetjent parkering lige er sagen.

På toppen af det hele, kan man nu også købe sig til en opgradering af den kendte Bosch motor, der kendes på de 204 standardheste.

Nu bliver landskabet lidt mere plumret, for motoren kan opdateres til 231 HK, og hvis man vil betale en god del ekstra for en ID.3, kan bilen også leveres med et 77 kWh batteri, der giver en rækkevidde på 555 WLTP km.

Hvis du vil investerer lidt flere penge i en ID.3, kan bilen fås med opgraderet motor på 231 HK, ligesom batteriet kan få vokseværk til 77 kWh.

Pin It on Pinterest