Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

24. June 14:29 by Jørli Petersen

Opel latte

Ny Opel e-Mokka eller Opel Latte er identisk med Peugeot 2008, men designet er den nye stil fra Opel

Hvem skulle nu tro, at den kommende Opel Mokka er teknisk identisk med Peugeot 2008, og er bygget på helt samme platform. De to biler ligner slet ikke hinanden, men den kommende Opel Mokka har det minus, at bilen først kommer på markedet i 2021, lige nu ligner det marts måned, men det vil sikkert tiltale mange, at ny Mokka kommer i tre udgaver.

Med traditionel benzin, det vil sige diverse udgaver af PSA-gruppens 1,2 motor, med 1,5 liters diesel i flere varianter, og så kommer bilen som e-Mokka eller Opel Latte, på samme måde som der er en elektrisk udgave af 2008 på vej.

Det kunne se ud som om Opel har fået lov at beholde deres gode sæder. De skulle være standard i ny Mokka uanset motorisering.

Teknisk har man hentet den fremgangsmåde vi snart kommer til at se nærmere på i ny e-208 fra Peugeot, det er samme 136 hestes elmotor med 260 Nm, og batteripakken i e-Mokka oplyses til 50 kWh, som skulle give den teoretiske rækkevidde på 322 km.

Den store forskel fra Opel og de andre er selvfølgelig bilens design. Anderledes og smart. En bil der adskiller sig markant fra de kendte PSA-biler, og så oplyses det samtidig, at det er fremtidens Opel design.

50 kWh batteri og 136 hestes el-motor, benzinmotor i flere versioner, men alle fra 1,2 liters 3-cylindret, eller måske 1,5 diesel, – også i flere varianter. Der er frit valg på alle hylder, -det er som at gå på kaffebar med den nye Mokka.

Pin It on Pinterest