Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

13. November '15 16:59 by Jørli Petersen

Open Range

Range Rover Evoque Convertible

En Range Rover Evoque som åben bil, lyder som en af de mest eftertragtede biler – både næste, og flere gange sommer ud i fremtiden, og det er ikke engang utopia eller et eventyr fra Odense. I 2016 sender Range Rover den første kompakte luksus SUV-cabriolet på markedet, den får endda tilnavnet Evoque, så vi er højt til vejrs i Range Rover programmet, og den nye Cabrio bliver forsynet med ægte kaleche af stof, en tagløsning der kan åbnes eller lukkes på blot 18 sekunder og med hastigheder op til 48 km/t.

Range Rover påstår, at denne cabriolet er bilen til alle årstider, og det er en let påstand fra en oprindelig Land Rover lejr, hvor varmeapparater ikke altid har været en selvfølge, og selv om sådan en installation var tilstede, var det ikke sikkert, man kunne holde varmen, og for en god ordens skyld, så er det ikke den første åbne bil fra Land Rover, men det er ganske sikkert den første luksus-SUV Cabrio, som trods alt er mest velegnet til en god sommer i Danmark.

Den åbne herlighed kommer både med benzin og dieselmotorer, der er plads til fire plus et bagagerum på 251 liter, og selvfølgelig kan bilen også køre i terræn som en ægte Range Rover.

Den åbne udgave af Range Rover er klar til salg i Danmark i foråret 2016. Priserne er stadig ukendte.EnRange Rover Evoque Convertible-1

Den åbne bil får en helt ny dimension når det er en Range Rover med alt i udstyr og mulighed for kørsel i vanskeligt terræn. Skulle man blive overrasket af en regnbyge, kan man løse det problem på 18 sekunder, så længe “kluden” ikke bliver udsat for en hastighed på mere end 48 km/t

Range Rover Convertible roof system

Pin It on Pinterest