Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

27. May '22 19:19 by Jørli Petersen

Prisen på en drøm

Ford Ranger Raptor skal koste mere end en halv million kroner, hvis man købes bilen på papegøjeplader. Ny Raptor er klar til levering i slutningen af 2022.

Den skal koste 427.075 før moms på gule plader, og vil man snuppe bilen forbi privaten, skal man lægge næsten 100.000 oveni prisen, for med moms og papegøjeplader på bilen, skal der lægges 522.095 kr ved kasse et, før man kan trille hjem i den nye Ford Ranger med tillægsbetegnelsen Super.

Den nye Ranger kan bestilles nu, men der skal lidt mod til at sige ja til en bil, som man slet ikke har set i virkeligheden, og beskrevet i positive vendinger, for indtil videre er det kun Ford der har haft adgang til nyheden.

Det vi ved er, at Ford overraskede rigtigt mange, ved at lægge en benzinmotor i den nye topmodel. En 3-liters V6 benzin med dobbelt turbo, så man kan hive 288 tørstige heste ud af dyret, og ægte trækkraft skulle heller ikke mangle, for det hedder 491Nm.

Vi ved også, at bilen har syv indbyggede køreprogrammet, så selv om man er novice i at køre terræn, er det alligevel en chance for at komme hjem i god behold, bilen har Fords 10-trins gearkasse, og så er netop denne Ranger kundens drøm, mener Ford.

Nu skal det siges til Fords trøst, at bilen var planlagt inden benzinpriserne røg helt op i taghøjde, så det at lægge en benzinmotor i Ranger, er noget der kommer til at trække godt og grundigt på benzinkortet, og samtidig er netop pick-up markedet i Danmark meget forskelligt fra markedet uden for landets grænser. I udlandet er pick-up bilen ved at udvikle sig til også at være en fritidsbil, mens det i Danmark er 99 procent erhverv.

Sammen med Fords nye udgave af Ranger, er VW også på vej med deres udgave af Ranger, – men VW har et anderledes motorprogram. Hos VW har topmodellen V6 diesel.

Ny Raptor er kundernes drømmebil, mener Ford, men vi minder om, at bilen er udstyret med 3-liters V6 benziner, og det i en tid, hvor benzinpriserne aldrig har været højere. Det kræver en solid firmakonto, at køre Ranger Raptor. På den anden side, byggebranchen skovler penge ind i øjeblikket.

Pin It on Pinterest