Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

22. January '16 11:57 by Jørli Petersen

Priser på Megane

Den nye Renault Megane og Laguns efterfølger, Renault Talisman, er kommet til Danmark i meget få eksemplarer. Den hvide Megane får debut i løbet af marts måned, mens den store Talisman først er klar til salg i maj måned.

Den nye Renault Megane og Lagunas efterfølger, Renault Talisman, er kommet til Danmark i meget få eksemplarer. Den hvide Megane får debut i løbet af marts måned, mens den store Talisman først er klar til salg i løbet af  maj måned.

Midt i marts står den nye Renault Megane klar hos landets forhandlere. Den nye Megane kommer i første omgang i 5-dørs udgave, og historisk er det ikke lige danskernes favorit. Megane har altid haft et solidt tag i de købere, som var på jagt efter en stationcar, og hvis du vil have den nye Megane som stationcar, må du vente til efteråret.

Ny Megane kommer med den nye motorgeneration, som er 1,2 liters benzin og 1,6 liters diesel og priserne starter fra 190.000 kr for en benzin, mens billigste diesel skal koste 250.000 kr.

Sammen med priserne på Megane som 5-dørs, har Renault næste afsløret priserne på efterårets stationcar. Renault har for vane at tage 10.000 kr ekstra for en stationcar, så start regnemaskinen.

I løbet af efteråret, viser Renault den måske mest spændende udgave i Megane-programmet. En model GT.

Renault Megane GT får 4-hjulsstyring og nøjagtig samme pris som Peugeot 308 GT.

Renault Megane GT får 4-hjulsstyring og nøjagtig samme pris som Peugeot 308 GT.

Megane GT skal give lidt sporty profil til salgslokalerne, for nu hvor Renault vender officielt tilbage til Formel 1, skal der lidt mere krudt i systemet, for en forretning fuld af Kangoo med barnesæder, giver ikke den rette fornemmelse af røgelse fra Formel 1.

Prisen for Megane GT med 4-hjulsstyring, er stort set identisk med prisen på en Peugeot 308 GT, og det betyder en pris på 390.000 kr, så der der linet op til ægte fransk duel på GT-biler.

Talisman

Uge 20 står Renaults nyhedsprogram på den nye Talisman. Mindste udgave af Talisman får 110 hestes diesel, og 4-dørs Talisman kommer kun som diesel. Hvis man venter på Talisman som stationcar, vil man kunne vælge benzinmotor, men fra start hedder det diesel og en startpris på 370.000 teoretiske kroner, for Renault lægger ikke skjul på, at man går på rov i firmaklassen, og firmaklassen er det samme som leasingbiler, og beskatningsgrundlaget på ny Talisman starter ved 275.000 kr. En pæn lille rabat i omengen af sølle 100.000 kr.

Pin It on Pinterest