Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

20. July '17 17:19 by Jørli Petersen

Prøv Insignia-lyn i 3 måneder

Opel Insignia GSi er finpudset på Nürburgring, og ifølge Opel, er den betydeligt hurtigere end den tidligere Insignia OPC. Insignia GSi har 2-liters turbomaskine med 260 HK, nyt 4-hjulstræk, den er blevet 160 kg lettere, og de store 20-tomme hjul er selvfølgelig standard.

Verdens hurtigste serieproducerede Opel Insignia nogensinde får navnet Insignia GSi. Dermed ligner det en midlertidig ferie til betegnelsen OPC, som senest har været Opels betegnelse på en hårdt pumpet version, men nu er GSi navnet støvet af til en ny periode med hæder og ære.

Den nye Insignia får sin debut på biludstillingen i Frankfurt i første halvdel af september, men bilen er først til salg umiddelbart efter nytår, selv om den allerede nu skulle være fintunet på Nürburgring, og ifølge Opels oplysninger, er den nye Insignia GSi den hurtigste Opel på den lumske og alt andet end lette racerbane.

Ny Insignia GSi er væsentligt hurtigere end Insignia OPC oplyser Opel. Det handler blandt andet om en pænt pumpet 2-liters turbomotor med 260 HK, en vægtredukstion på 160 kg i forhold til Insignia OPC, et nyt og veltrimmet 4-hjulstræk og lidt lækre 20-tomme ruller, til at sikre kontakten med det lumske underlag.

Og så kan den lejes

Hvad koster denne monster-Opel så? Prisen bliver først fastsat i løbet af efteråret, men Opel har netop introduceret den mest avancerede form for brug-og-smid-væk bil nogensinde. Et system der kan få leasing til at blegne af misundelse, og Opels nye lejesystem hedder Like2Go, og i alt korthed betyder det, at man kan skifte til en ny Opel hver tredje måned, uden nogen form for strafafgift eller gebyr.

I stedet for at lease en bil, er det en anden form for langtidsleje uden depositum. Man lejer en bil for en periode på mindst tre måneder. Når de tre måneder er gået, kan man opsige aftalen med en måneds varsel, og man kan skifte til en anden Opel uden anden omkostning end en anderledes månedlig leje.

Prisen for at leje en Opel Corsa er 2695 kr. Beløbet includerer alt, forsikring, ejerafgift og alle værkstedsregninger incl. 2100 km hver måned, svarende til godt 25.000 km årligt. Eneste ekstra udgift er brændstof.

En Opel Astra koster 3595 kr om måneden, og fidusen ved Opels nye Like2Go er, at man kan skifte bil efter årstid og behov. Om vinteren kan man trille rundt i en Corsa, når foråret så hænger blade på træerne, kan man skifte til en Insignia GSi, og når sommeren for alvor står for døren og familien skal på ferie, kan man skifte den barske Insignia ud med en Opel Zafira, hvis man nænner at aflevere den sikkert lækre Opel.

Som trøst til de der sidder og stønner ærgerligt over, at Insignia har 2-liters turbo-benzin, kan vi til sidst komme med endnu en gang lokkemad.

Insignia GSi eller Insignia Barsk – kommer også med en rigtig heftig dieselmaskine. Hvilken, hvor stor og hvor barsk ved vi ikke i skrivende stund, men det lyder som en ægte tysk autobahn-krydser i sværvægtsklassen.

Voldsom udstødning og fræk hækspoiler gør det muligt at kende Insignia GSi bagfra, og så kan bilen lejes for en periode på tre måneder. Opels nye Like2Go system ligner den perfekt løsning til et nærmere bekendtskab med den spændende Insignia.

Pin It on Pinterest