Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

11. October '19 11:57 by Jørli Petersen

RAV4 Plug-In

Toyota RAV4 som plug-in hybrid. Forventet dansk salgsstart medio 2020.

Toyota spiller på flere strenge, hybrid, plug-in og brint, men der er også en helt ny el-bil inden for rækkevidde, men før vi når så langt, står den på en plug-in version af RAV4, og som det var tilfældet med de første hybridbiler i koncernen, starter man fra den tunge ende, hvor gevinsten er størst når man skifter fra ren forbrændingsmotor til en krydsning mellem el- og i dette tilfælde benzin.

I slutningen af november måned, løfter Toyota sløret for den nye RAV4 Plug-In eller PHEV. Det er stadig meget begrænset, hvad vi ved om den første RAV4, der kan sættes i ladestanderen, men hvis vi fortsætter udviklingen fra Prius PHEV til RAV4, bliver der tale om en bil, der kan køre ganske langt som el-bil. Vi gætter på en rækkevidde omkring 70 km, især fordi Toyota har valgt Los Angeles til at vise den første RAV4 PHEV, og fordi Los Angeles i forvejen er Prius-land.

USA’s øst- og vestkyst er de steder, hvor der skal sælges stabler af RAV4 PHEV, og de amerikanske byer er lidt større end de danske, så der bliver sandsynligvis tale om en pæn rækkevidde, som igen gør noget gunstigt ved de CO2-tal, der er så vigtige for kommende europæiske biler.

Hvornår den nye version af RAV4 kommer til Danmark er usikkert, men vi gætter på sommeren 2020, igen fordi de kommende lave CO2-tal fra RAV4 PHEV, vil smitte fornuftigt af på de gennemsnitstal, som Toyota bliver bedømt efter i løbet af meget kort tid.

Pin It on Pinterest