Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. December '15 22:56 by Jørli Petersen

RAV4 som hybrid

Toyota fortjener ikke ros for de seneste års design, men måske er der forbedring, når vi ser den nye RAV4 i virkeligheden.

Toyota fortjener ikke ros for de seneste års design, men måske er der forbedring, når vi ser den nye RAV4 i virkeligheden, men det ligner ikke noget, der er 112 procent sikkert.

Når den nye Toyota RAV4 rammer de danske forhandlere tidligt i 2016, er det med flere nyheder, som ligger fint i tråd med det, Toyota har vist af nyheder de senere år.

Største nyhed er Toyota RAV som hybrid. Teknikken er hentet direkte fra Lexus, hvor man har benyttet hybrid i en længere årrække på RX-modellerne, og næste nyhed er lige så forudsigelig, idet man udvider samarbejdet med BMW, som leverer flere og flere dieselmotorer til Toyota.

Den nye RAV4 diesel er en 2-liters, og priserne er selvfølgelig blevet mere behagelige som følge af de nye afgifter, men også en følge af Toyotas lidt større interesse for at sælge biler til danske kunder, så alt i alt er startprisen for en 2-liters diesel 380.000 kr med T2 udstyr.

RAV4 kommer både med 2- og 4-hjulstræk. Tidligere har RAV4 haft problemer med at køre nogenlunde anstændigt, når den kun havde forhjulstræk, så vi glæder os til at se nærmere på den nye RAV4, men vi tror fortsat, at 4-hjulstræk er det naturlige valg til en bil som RAV4, men vi bemærker også, at en hybrid-RAV4 med 4-hjulstræk, må have op til 1650 kg på trækkrogen, og det er lidt af et vendepunkt for Toyota, som til dato har været meget forsigtige med at tillade en bare nogenlunde hæderlig trailervægt til deres hybridbiler.

Bagfra ligner den nye RAV4 ikke en revolution.

Bagfra ligner den nye RAV4 ikke en revolution.

Billigste RAV4 på det danske marked bliver med 2-liters diesel og forhjulstræk. Prisen for billigste benzin har 4-hjulstræk og mere udstyr, her er prisen også 380.000 kr, og så må vi vente med priserne på de nye hybridmodeller. Toyota er stadig ikke klar med endelige priser, men priserne for en RAV4 på gule plader er allerede klar, her siger prisen for en diesel 218.000 kr før moms.

Pin It on Pinterest