Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

7. December '17 21:40 by Jørli Petersen

Renaults nye benzinere

Renaults nye generation benzinmotor er på 1,3 liters, 4-cylindret og fås med 115, 140 og 160 HK. Her ses motoren med automatgearkasse af typen dobbeltkobling.

Renault Scenic og Grand Scenic bliver de første modeller fra Renault, der får glæde af den nye generation benzinmotorer, som i løbet af de kommende år dukker op i store dele af Renaults modelprogram, men også hos Nissan, og hos Mercedes.

Mercedes og Renault har i en snart længere årrække haft et meget nært samarbejde, og Mercedes har været med i udvikling af den nye generation motorer, som også har brugt ”byggemetoder” fra Nissan GT-R.

Små biler fra Mercedes er i dag mere eller mindre Renault, det samme gælder de små varebiler, men i fremtiden vil kommende biler fra Mercedes også bliver forsynet med denne 1,3 liters 4-cylindret motor fra Renault, som i første runde kommer med henholdsvis 115, 140 og 160 HK.

Hos Renault vil motorerne bliver solgt under betegnelserne TCe 115, 140 og 160, der er 6-trins gearkasser på alle nye motorer og automatgear af typen dobbeltkobling fås til versioner med henholdsvis 140 og 160 HK.

Pin It on Pinterest