Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

18. March '18 12:14 by Jørli Petersen

Rexton på vågeblus

Ssangyong Rexton er flagskibet i mærkets modelprogram, men den nye Rexton ser ikke ud til at komme til Danmark. Den danske importør er nærmest gået i hi.

Ssangyong blev for et par år siden genintroduceret i Danmark med et begrænset forhandlernet, som importøren på daværende tidspunkt beskrev som et godt udgangspunkt for mærkets kommende danske udvikling.

Siden er denne udvikling stort set gået i stå. Den danske importør er på vågeblus, og selv den officielle danske Ssangyong hjemmeside viser ikke engang de nyeste modeller, selv om prislisten ser ud til at blive opdateret med jævne mellemrum.

Den bil der især mangler, er den nye Ssangyong Rexton, som hvis den kom til Danmark, ville ligge på en pris umiddelbart under 500.000 kr for billigste model.

Den nye Rexton er flagskibet i Ssangyongs fornyede modelprogram, den kører med samme 2,2 liters diesel som resten af Ssangyongs biler, man har kort sagt kun denne ene motor, og hvordan den fungerer i Rexton er usikkert, mens den udmærker sig i den mindre Korando.

I nyeste udgave er 2,2 motoren opdateret til 181 HK, Rexton fås både med manuelt og med automatgear, en enkelt model med automatgear må køre med trailervægt på 3500 kg, mens de fleste nøjes med 2700 kg.

Den danske fremtid for ny Rexton er uvis. Så længe den danske importør har gamle modeller på forsiden af den officielle danske hjemmeside, må Ssangyong være sparket til hjørne, og hvis man ser på det danske modelprogram, mangler man også den model der hedder Ssangyong Musso. Eneste Ssangyong pick-up på det danske marked er fortsat Aycton Sport.

Rexton er en ægte SUV med gode egenskaber i terræn. Med automatgear kan man lovligt køre med en trailer op til 3500 kg, og på hvide plader kan bilen bruges som 7-personers.

Den mest civile udgave af Ssangyong Musso er ikke på den danske prisliste.

Pin It on Pinterest